webdesign raalte; responsive websdesign

Website maken Raalte

Website maken Raalte technisch; Alleen, bij webdesign – het bouwen of laten bouwen van een website – loop je misschien tegen de volgende vragen en actiepunten aan:

  • Opbouw van mijn website
  • Veilge website(website met SSL-certificaat)?
  • Hoe gaat mijn website voor (meer) aanvragen zorgen?
  • Waar regel ik de registratie van de URL van mijn website (domeinregistratie)?
  • Hostingmogelijkheden?
  • Kan ik mijn website verhuizen naar een andere hostingpartij?
  • Door wie laat ik het onderhoud (het uitvoeren van updates, het maken van back-ups) van mijn website uitvoeren?
  • Is het mogelijk dat ik content kan wijzigen of toevoegen aan mijn website, zoals nieuwe pagina’s, blogs, beeld of een webshop?
  • Herken je je in (één van) deze punten, dan ben je waarschijnlijk geen fan van techniek. En zie je er tegenop om je hier in te verdiepen. Eigenlijk zoek je een betrouwbare partij om mee te samen te werken.

Laat ons de bouw én de bouw, én het technische onderhoud doen!

Website maken Raalte door YourPress Media, om je online zichtbaar te maken. Wij bouwen jouw website en regelen alle technische zaken die daar bij horen. Daarnaast leggen we je tijdens het proces graag uit hoe het allemaal werkt, zodat je zelf ook content kunt bijvoegen of verwijderen.

Huisstijl beeld(en) en tekst(en) aanleveren.

Webdesign, het bouwen van je website doen we met de elementen die voorhanden zijn: huisstijl, beeld (foto en eventueel video) en teksten. Deze elementen kan je zelf aanleveren, maar we bieden ze ook aan in een totaalpakket. Ook is het mogelijk om één van de elementen zelf aan te leveren, bijvoorbeeld foto’s, en de andere elementen via ons te regelen. In dat geval maken we een nieuwe offerte.

Resultaten van jouw nieuwe website

Je online zichtbaarheid staat als een huis met een nieuwe website die qua uitstraling helemaal past bij jouw bedrijf of organisatie. Ook laat je met je up-to-date-webdesign zien dat je in jezelf investeert; je gaat mee met de nieuwste technische ontwikkelingen. Met plezier ga je mensen verwijzen naar je website.

‘Met plezier ga je mensen verwijzen naar je website.’

Als we ook het technische onderhoud van je website gaan doen, geef je jezelf de rust dat dit goed gebeurt zonder dat je ernaar om hoeft te kijken.

Wil je voorbeeld zien van websites die we ook gemaakt hebben? Klik hier voor onze portfolie pagina, en bekijk of wij iets voor je kunnen betekenen op het gebied van website bouw, registratie en hosting. Wel zo makkelijk, alles op één adres!

Heb je een idee dat wij je kunnen helpen bij het design of redesign van jouw website? Klik op bijgaande afbeelding voor ons intakeformulier websites, zodat wij een beeld kunnen vormen, en je een geapst voorstel kunnen doen.

afbeelding intakeformulier websites

Wil je meer informatie over de mogelijkheden bij YourPress? Vraag vrijblijvend informatie aan.