BEN JIJ GEEN FAN VAN TECHNIEK?

Alleen, bij webdesign – het bouwen of laten bouwen van een website – loop je misschien tegen de volgende vragen en actiepunten aan:

 • Opbouw van mijn website
 • Veilge website(website met SSL-certificaat)?
 • Hoe gaat mijn website voor (meer) aanvragen zorgen?
 • Waar regel ik de registratie van de URL van mijn website (domeinregistratie)?
 • Hostingmogelijkheden?
 • Kan ik mijn website verhuizen naar een andere hostingpartij?
 • Door wie laat ik het onderhoud (het uitvoeren van updates, het maken van back-ups) van mijn website uitvoeren?
 • Is het mogelijk dat ik content kan wijzigen of toevoegen aan mijn website, zoals nieuwe pagina’s, blogs, beeld of een webshop?
 • Herken je je in (één van) deze punten, dan ben je waarschijnlijk geen fan van techniek. En zie je er tegenop om je hier in te verdiepen. Eigenlijk zoek je een betrouwbare partij om mee te samen te werken.

LAAT ONS DE BOUW ÉN HET TECHNISCH ONDERHOUD DOEN

We vinden het fijn om aan jouw website te werken om je online zichtbaar te maken. Wij bouwen jouw website en regelen alle technische zaken die daar bij horen. Daarnaast leggen we je tijdens het proces graag uit hoe het allemaal werkt, maar je mag ook zeggen: ‘Ik vertrouw jullie, regel het maar voor me.’ Als je het hele proces uit handen geeft, gaan we dit voor je doen:

 • Bouw van de website in de stijl van jouw bedrijf of organisatie (voor een meerprijs ontwerpen we ook je logo en je huisstijl
 • Dat is inclusief conversieverbetering (meer aanvragen via je website) en een veilige omgeving met SSL-certificaat
 • Domeinregistratie (indien nodig)
 • Levering van powerhosting.

ONDERHOUDSCONTRACT

Dit kun je aanvullen met ons onderhoudscontract. Want als je website staat, moet die onderhouden worden: het toevoegen of wijzigen van content, updates uitvoeren en back-ups maken. We bieden een contract aan om alle technische en inhoudelijke klussen voor je uit te voeren.

Support

We kunnen ook een support-uren strippenkaart aanbieden, al vanaf 10 uur. Kijk bij de onderhoudscontracten, voor de link naar ons aanvraagformulier. Tijdens de support uren, geven we telefonisch ondersteuning. Via Teamviewer kunne we mee kijken met je, zodat we direct live zaken kunnen uitvoeren of checken terwijl je meekijkt. Altijd handig! Heb je jouw website draaien bij een andere hosting partij? Geen probleem, we hebben alleen de inlogcodes nodig om in de backend controles e.d. kunnen uitvoeren.
Natuurlijk kun je deze verhuizen naar onze hosting, zodat we te allen tijde direct kunnen schakelen als er zaken geregeld moeten worden.

HUISSTIJL, BEELD EN TEKSTEN AANLEVEREN

Webdesign, het bouwen van je website doen we met de elementen die voorhanden zijn: huisstijl, beeld (foto en eventueel video) en teksten. Deze elementen kan je zelf aanleveren, maar we bieden ze ook aan in een totaalpakket. Ook is het mogelijk om één van de elementen zelf aan te leveren, bijvoorbeeld foto’s, en de andere elementen via ons te regelen. In dat geval maken we een nieuwe offerte.

RESULTATEN VAN JOUW NIEUWE WEBSITE

Je online zichtbaarheid staat als een huis met een nieuwe website die qua uitstraling helemaal past bij jouw bedrijf of organisatie. Ook laat je met je up-to-date-webdesign zien dat je in jezelf investeert; je gaat mee met de nieuwste technische ontwikkelingen. Met plezier ga je mensen verwijzen naar je website.

‘Met plezier ga je mensen verwijzen naar je website.’

Als we ook het technische onderhoud van je website gaan doen, geef je jezelf de rust dat dit goed gebeurt zonder dat je ernaar om hoeft te kijken.

Technische meldingen over errorpagina’s of over je bandbreedte stuur je naar ons door. En als je website opeens uit de lucht is, zoeken we meteen de oorzaak en lossen we het op. Bovendien kan ons alles vragen over het technisch onderhoud en hoe je content plaatst of wijzigt. Wat betreft dat laatste: wij kunnen het voor je uitvoeren of we kunnen je leren hoe je dat zelf doet.

Kortom, met een technisch goed, en grafisch mooi gebouwde website ga je je online zichtbaarheid verbeteren.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden bij YourPress? Vraag vrijblijvend informatie aan.

Gebouwd en opgeleverd:

dehaan-schilderwerken

Registratie en hosting:

Informatie over onze mogelijkheden?