Waarom ons inhuren?

Ondernemers zouden ons inhuren omdat wij met persoonlijk contact ondernemers helpen zichtbaar te worden, d.m.v. Vormgeving, drukwerk en websites. Belangrijke randvoorwaarden om er voor te zorgen dat je zichtbaar wordt: een duidelijke huisstijl, of beeldmerk en een goede website.

Drukwerk

Voor veel ondernemers staat de huisstijl en het drukwerk hiervan op de laatste, of op een hele lage plaats van de begroting, want het kost immers geld, en levert niet direct iets op. Ons advies is: investeer in een goede duidelijke huisstijl, zodat je op langere termijn kan oogsten. Een duidelijke huisstijl of beeldmerk blijft altijd langer hangen dan een doorsnee of simpele, nietszeggende. Wees dus onderscheidend, en kort niet op je investering, want die ga je in ieder geval terugverdienen.

Website

Een goede website is de investering ook meer dan waard. Je kunt natuurlijk op aanbiedingen ingang als “voor 399 bouw ik je website”, of “als je nu beslist krijg je een website voor 500 euro”. Deze kreten hebben wij ook gebruikt om er maar voor te zorgen dat we klanten binnen kon halen. Nu blijkt dat je voor dit geld geen duidelijke, overzichtelijk, SEO geschikte, en bruikbare website kunt (laten) maken.

Vanuit YourPress Media kunnen wij er voor zorgen dat je een duidelijke huisstijl en website hebt. Wij ontwerpen logo’s en huisstijlen, en verzorgen handelsdrukwerk, reclamedrukwerk, enz.

Websites bouwen wij met WordPress, domeinregistratie en (power)hosting zit ook in het pakket. Voor nog geen 4 tientjes per jaar heb je de registratie en hosting, inclusief SSL certificaat. Dagelijkse of wekelijkse back-up, updates en opschonen van de website hoort er allemaal bij. Wil je dat wij ook je content regelmatig wijzigen omdat je er zelf geen tijd of zin voor hebt, laat het ons dan weten, dan maken we van te voren een prijsafspraak voor (eventuele) maandelijkse bijdrage voor het aanpassen en bijhouden van je website.

Meer weten?

Bel: 085 – 071 70 90, of Mobiel: 06-11333224. Mailen kan ook: info@yourpress.nl.

Ben je gevestigd in de Regio Lochen, Vorden Zutphen dan kun je ook direct contact opnemen met:

Dinant Hendriksen

Grafisch Vormgever,

Creatief DTP-er, Webbouwer

06-330 58 638

dinant@yourpress.nl