Waarom mij inhuren?

Ondernemers moeten mij inhuren omdat ik met persoonlijk contact ondernemers help zichtbaar te worden, d.m.v. Vormgeving, drukwerk en websites. Belangrijke randvoorwaarden om er voor te zorgen dat je zichtbaar wordt: een duidelijke huisstijl, of beeldmerk en een goede website.

Drukwerk

Voor veel ondernemers staat de huisstijl en het drukwerk hiervan op de laatste, of op een hele lage plaats van de begroting, want het kost immers geld, en levert niet direct iets op. Mijn advies is: investeer in een goede duidelijke huisstijl, zodat je op langere termijn kan oogsten. Een duidelijke huisstijl of beeldmerk blijft altijd langer hangen dan een doorsnee of simpele, nietszeggende. Wees dus onderscheidend, en kort niet op je investering, want die ga je in ieder geval terugverdienen.

Website

Een goede website is de investering ook meer dan waard. Je kunt natuurlijk op aanbiedingen ingang als “voor 399 bouw ik je website”, of “als je nu beslist krijg je een website voor 500 euro”. Deze kreten heb ik ook gebruikt om er maar voor te zorgen dat ik klanten binnen kon halen. Nu blijkt dat je voor dit geld geen duidelijke, overzichtelijk, SEO geschikte, en bruikbare website kunt (laten) maken.

Vanuit YourPress Media kan ik er voor zorgen dat je een duidelijke huisstijl en website hebt. Wij ontwerpen logo’s en huisstijlen, en verzorgen handelsdrukwerk, reclamedrukwerk, enz.

Websites bouw ik met WordPress, domeinregistratie en (power)hosting zit ook in het pakket. Voor nog geen 4 tientjes per jaar heb je de registratie en hosting, inclusief SSL certificaat. Dagelijkse of wekelijkse back-up, updates en opschonen van de website hoort allemaal bij het onderhoudscontract, dat je per maand of per jaar kan afsluiten.

Meer weten?

Bel: 085 – 071 70 90, of Mobiel: 06-11333224. Mailen kan ook: info@yourpress.nl.