Tuinposters

Tuinposters

Op zoek naar tuinposters voor op de muur of schutting? Wij leveren deze op (bijna) elk gewenst formaat. Waarom niet je eigen foto’s gebruiken?

510 grams PVC, of budget PVC 400 grams. Je kunt zelf een foto aanleveren, die je gedrukt wilt hebben op posterformaat, voorzien van een stevige zoom en ringen op de hoeken, of om de 30 cm. Versier je muur of schutting met je mooiste foto’s. Ook is het mogelijk natuurfoto’s te gebruiken van bijvoorbeeld wonderschonenatuur.nl.

Foto aanleveren:

Heb je een foto die bruikbaar is (100%; 300 dpi), dan kunnen we deze plaatsen op het gewenste formaat. Moet de foto bewerkt worden of wil je meer foto’s op 1 doek? Vraag naar de mogelijkheden. Wil je deze zomer nog een mooi spandoek op je schutting? Vul dan hieronder het formulier in, waarmee je direct 10% korting krijgt op je eerste bestelling. De code voor je 10% korting is JUN2020. Na ontvangst van je mail, krijg je van ons een offerte, die na goedkeuring en betaling direct in productie gaat. Tevens kun je als reply op deze mail een foto toesturen. Is deze groter dan 5Mb, verzoeken we je om dit via Wetransfer naar ons email-adres:info@yourpress.nl te sturen, onder vermelding van je offerte nummer.

Prijsaanvraag Tuinposter

5 + 1 = ?