Strippenkaart voor support

Het is ook mogelijk een strippenkaart af te nemen voor extra support, voor vullen van content, telefonische ondersteuning bij problemen, of ander soort van support.

Wij hebben 3 mogelijkheden:

– 10 uur

– 15 uur

– 20 uur

Bij het afnemen van een 10 uur support strippenkaart, betaal je 405,- per jaar. (dit is inclusief 1 uur gratis)

Bij het afnemen van een 15 uurs support strippenkaart, betaal je 607,50 per jaar. (dit is inclusief 1,5 uur gratis support)

Bij het afnemen van een 20 uurs support strippenkaart, betaal je 810,- per jaar. (Dit is inclusief 2 uur gratis support)

Meer uren is natuurlijk ook mogelijk. We gaan in ieder geval uit van minimaal 10 uur omdat dit doorgaans nodig is.

De betaling van de strippenkaart dient vooraf te worden voldaan binnen 14 dagen na factuurdatum. U ontvangt van ons na elk support moment een mail met een overzicht van de nog beschikbare uren voor support. De uren dienen binnen een termijn van 12 maanden te zijn gebruikt. De uren die na 12 maanden nog staan komen te vervallen. Indien gewenst kunt u jaarlijks een strippenkaart voor support bij ons afnemen.

De support uren die gemaakt worden met gebruik van de strippenkaart vallen niet samen met een eventueel afgesloten onderhoudscontract. Heb je een onderhoudscontract zonder support, dan gelden de tarieven van de strippenkaart.

Bekijk een voorbeeld van onze strippenkaart(bijgewerkt na elk support moment!

Vraag hier direct een support uren strippenkaart aan! OF; Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of afspraak.