Wat anderen over ons zeggen

Een aantal opdrachtgevers hebben referenties geschreven, over de werkzaamheden van YourPress, en de kennis en kunde van haar medewerkers.

Boven verwachting

Hiermee geven zij ook aan dat het persoonlijke contact van grote waarde is om er voor te zorgen dat de uiteindelijke producten eigenlijk mooier en beter zijn dan was verwacht. Wij zijn er trots op dat we door persoonlijk contact en het zoeken van de juiste leveranciers, kunnen bijdragen aan de  ‘wow’ factor.

Trots

Wij zijn bijzonder trots op datgene wat we tot nu toe bewerkstelligd hebben, het tevreden stellen van de opdrachtgever, en een samenwerking aangaan. Concrete vragen stellen in een persoonlijk onderhoud zorgt ervoor dat wij de beloften die we doen ook nog nakomen.

Tenslotte zijn wij ervoor om te zorgen dat de opdrachtgever tevreden is met het product dat wij leveren, of het nu gaat om een briefpapier, map of visitekaartje, maar ook het opleveren van een complete website, alles moet beter zijn dan de verwachtingen.

Aanbevelingen

Mooie samenwerking met YourPress Media > Fijn om mijn ideeën te spuien bij Dinant en hij het vertaald in de vormgeving en digitaal maken. Goede en degelijke aanpak!
Reeds super producten geproduceerd en druk bezig met de verdere uitbereidingen van mijn praktijk en nieuw bedrijf! Juist in deze moeilijke corona-tijd is het fijn om gesteund te voelen door jullie als meedenkend bedrijf!! Hoop dat velen jullie mogen ontdekken om meer moois op de wereld te zetten!

Dank voor jullie inzet!

Marlies Meenksing. M.Meenks Massagepraktijk / Therapie, Steltenlopen, Trouwambtenaarmarliesmeenks.nl

Vlotte service, duidelijke offertes, snelle levering!

Francine van BroekhovenMedische Thermograafdegroenezuster.nl

Ik ben super tevreden over mijn website, drukwerk en fotoverwerking op forex. De kwaliteit is hoogstaand, de samenwerking verloopt soepel, makkelijk en snel. Je bent geen nummer maar klant. Ook kleine orders en opdrachten worden met aandacht en vakmanschap behandeld.

Jacqueline van den NieuwburgFotograafwonderschonenatuur.nl

YourPress heeft de huisstijl voor mijn website, www.johnberingen.nl gemaakt, mijn logo ontworpen en mijn visitekaartjes gemaakt. Tijdens dit traject heb ik Fred leren kennen als een zeer deskundig, ervaren en meedenkend persoon. Fred is een man van zijn woord en heeft een pragmatische aanpak van werken, waardoor hij de producten binnen een afzienbare termijn en van een hoogstaand kwalitatief niveau perfect heeft opgeleverd.

Ik kan Fred en zijn bedrijf Yourpress Media dan ook van harte aan bevelen als u op zoek bent naar het maken van een website, huisstijl, visitekaartjes of al het andere drukwerk voor uw onderneming.

John BeringenBusinesscoach voor bedrijven die succesvol willen doorgroeien - Bedrijfskundige met technische knowhowsuccesvoldoorgroeien.nl

Fred van YourPress Media is een zeer enthousiaste man en papier en drukwerk is zijn passie. Fred neemt echt de tijd voor je. Hij laat zien wat er allemaal mogelijk is als het gaat om drukwerk. Hij denkt met je mee en geeft advies waar nodig is. Service en klantgericht werken staat bij Fred hoog in het vaandel. Doordat ik met Fred om tafel ben gaan zitten en mijn ideeën heb besproken heb ik nu zeer mooie werkmodellen laten maken.

En dat is een groot succes.

Ellen PerieraCoach & Trainer - Relatiecoach - Persoonlijke ontwikkeling - Relatiecoaching - Zakelijke coaching -coachellen.nl

Fred van YourPress Media heeft mij prima en professioneel geadviseerd.
Creatief, en uit de aanpak spreekt een jarenlange ervaring!

Seine RuiterkampEigenaar SerutechSerutech.nl

Fred van YourPress Media heeft mij geholpen met het ontwerpen en bestellen van drukwerk en raambestickering. Hij komt met suggesties om tot een zo goed mogelijk product te komen. Zijn afspraken komt hij goed na en zijn kosten zijn goed. Om deze redenen raad ik Fred en YourPress media aan.

Hendrik KooijmansVan Bruggen Adviesgroep Raaltevanbruggen.nl/raalte