Raalte, Overijssel

Gesitueerd in Raalte, Overijssel, maar opererend in heel Nederland. Liefde voor grafische vormgeving en drukwerk. We helpen bedrijven professioneel overkomen in hun communicatie met een logo, huisstijl, website en met kwalitatief goed drukwerk.

We komen graag naar je toe

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk, daarom is de eerste afspraak altijd bij jou thuis of op kantoor. Door face-to-face contact kun je namelijk makkelijker bepalen of er een persoonlijke klik is, die weer nodig is om zakelijk te kunnen samenwerken.

Wij willen graag weten in dit gesprek of wij wat voor jou kunnen betekenen, op het gebied van vormgeving, druk- of printwerk, of dat we je ondersteuning kunnen bieden voor je website.

Wij laten graag zien, waar we je bij kunnen helpen of ondersteuning en geven ook advies.

Overleg

Van bedrijfsfilosofie naar ontwerp

Bij Yourpress Media vinden we het gaaf om in gesprek te gaan met klanten. Het is bovendien de eerste belangrijke stap in het ontwerpproces. Vaak gaat een ontwerp een paar keer heen en weer tussen de klant en ons. Dat hoort erbij, want pas als een klant een beeld voor zich ziet, kan die zeggen: ‘ja, dit is hoe ik het wil’ of ‘nee, dit is absoluut niet hoe ik het wil’. Wij doen de voorzet en de klant schiet erop. Zo komen we uiteindelijk tot het resultaat.

De magie van papier

Voor Fred is zijn werk is een uit de hand gelopen hobby: “Papier is mijn core business, het is mijn passie.” Gelukkig merkt hij dat papier terugkomt. “Je kan naar een krant, folder of visitekaartje teruggrijpen, want het is tastbaar. ‘Wacht, ik pak het er even bij’, zeg je makkelijk als het om een boek of brochure gaat. Met een online artikel of bericht op social media is dat lastiger en lang niet zo leuk.”

‘Om jouw bedrijfsfilosofie te vertalen naar een logo, huisstijl of website; dat is onze uitdaging.’

Bovendien is het maakproces van een papieren uiting groter en interessanter. Het start met op beeldscherm uitwerken wat er in je hoofd zit. Bij online blijft het daar bij, maar voor print begint er dan nog een heel proces: drukklaar maken, drukken, snijden, binden en verspreiden.
Vanaf dan begint de magie: mensen krijgen het in handen en jouw drukwerk gaat z’n effect hebben. Dat is een groter effect dan online uitingen.

Zin om kennis te maken? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een vrijblijvende offerte.
Wij komen naar je toe, dus je hoeft zelf de deur niet uit!

Wie zijn wij?

Fred en Naomi

Fred in de wolken

In mijn vrije tijd ben ik vaak buiten en met name op het vliegveld in Lemelerveld. Als ontspanning doe vanaf mijn 21e aan zweefvliegen bij Aero Club Salland. Het is heerlijk om tijdens die vluchten alleen maar met vliegen bezig te zijn, niks anders aan je hoofd. Op 1500 meter hoogte kijk je 50 tot 80 kilometer ver. ‘Wat is Nederland toch mooi’, denk ik dan. Om je heen kijken is trouwens essentieel om de goede thermiek te vinden; de plek waar je hoogte kan winnen. Daarbij kan ik me ook weer goed focussen op de dingen die komen gaan.

heerlijk uitleven achter drumstel

Naast het vliegen zit ik ook nog in een band, waar ik me achter mijn drumstel ook altijd goed kan uitleven!

Naomi

“Bij Yourpress Media werk ik nu vooral met Photoshop. Met alle mogelijkheden die het programma heeft, bewerk ik de foto’s op zo’n manier dat het resultaat natuurlijk blijft. Mensen echt houden met Photoshop vind ik een leuke uitdaging. Het opzetten van facebook pagina’s voor anderen vind ik ook leuk. Zo heb ik het logo en de facebookpagina gemaakt voor Jordi Breuker Photography, waarvoor ik ook model ben.

Als ik voor klanten helemaal mijn creativiteit mag gebruiken, vind ik mijn werk het allerleukst. Iets maken vanuit mijn eigen verbeelding doe ik het liefst. Daarom deed ik een opleiding bij De Digitale Academie in Deventer.
Tekenen heb ik altijd gedaan en dat is nu een rustmoment. Even niks anders aan mijn hoofd dan het blanco vel waarop ik iets creëer.

Behalve fotobewerking en tekenen leer ik graag alles over het grafische vak en over het runnen van een bedrijf. Dat kan prima bij mijn pa.“