Onderhoudscontracten voor het bijhouden van content, images, backup en up to date houden van je website, is vaak een ondergeschoven kindje bij de meeste ondernemers. Wij verzorgen dit eenvoudig en snel vanuit een server omgeving die zonder downtime werkt. Iedere week doen wij alle updates van plugins, en maken indien gewenst dagelijks een backup van de gehele website, incl. database.

Want, een website opleveren is één ding, ervoor zorgen dat deze op dezelfde manier blijft functioneren is iets anders. Dan komt onderhoud aan de website aan de orde. Wordpress(het beheersysteem dat wij gebruiken voor het bouwen van websites) is het populairste CMS ter wereld, maar juist daarom is het ook vaak het doelwit van hackers.

Wanneer updates en noodzakelijke maatregelen ten behoeve van de veiligheid achterblijven, dan kan er eenvoudig worden ingebroken. Daarom bieden wij onderhoudscontracten aan met als doel om de performance van websites te optimaliseren en gelijkertijd kwaadaardige malware en aanvallen van buitenaf te vermijden.

Voor aanvraag van domeinregistratie en hosting passen wij een standaard onderhoudscontract samen voor onderhoudswerkzaamheden zoals backup en up-to-date houden van website en plugins. Daarnaast kunnen we d.m.v. een support-strippenkaart van te voren uren inplannen voor extra handelingen. Denk hierbij aan zaken zoals het aanpassen van content, wijzigen van afbeeldingen en telefonische ondersteuning bij eventuele problemen.

NIEUW:
Support strippenkaart!

Extra support
€45/uur
excl. BTW

Samenstelling

Het samenstellen, vormgeven en bouwen van een website is behoorlijk tijdrovend, maar we hebben geprobeerd voor alles een gemiddelde te nemen, en zijn natuurlijk redelijk flexibel als we eenmaal bezig zijn met het bouwen van een website. Als eerste willen we graag een afspraak maken om uw wensen te bespreken. Hiervoor komen we naar u toe. Deze kosten zijn van ons, ongeacht de reistijd en het aantal kilometers.

Daarna maken we een basis ontwerp in Photoshop om te kijken of we uw wensen kunnen omzetten naar een design waar verder mee gewerkt kan worden. Ondanks dat we veel gebruik maken van een thema, kunnen we deze volledig omzetten naar huisstijlen en huisstijlkleuren, gebruikte fonts e.d. Foto’s die bewerkt moeten worden tijdens het bouwen(1e fase) doen we er ook gewoon bij, zonder extra kosten.

Meer weten?

Wil je meer informatie of een vrijblijvende afspraak? Klik hier!

Voor het aanvragen van een onderhoudscontract, klik hier.