Huisstijlpakketten

Bij startende ondernemers staat het drukwerk vaak op een lage plek van de begroting. Je moet natuurlijk eerst een ondernemingsplan schrijven, financieringsbehoeften bepalen, dan ook nog een naam bedenken, naar de kamer van koophandel, een website(laten) bouwen, en nog veel meer.

Maar waar het om gaat bij ondernemers is: Hoe wordt ik gevonden, en hoe maak ik mezelf zichtbaar, zowel online als offline. Bij online wordt al gauw gedacht aan website en social media pagina’s, maar als je een afspraak hebt gemaakt met een (potentiële) klant wil je toch wel een visitekaartje, een flyer of folder achterlaten.

Maar ook een goede website is gebaseerd op je huisstijl. Als je een duidelijke huisstijl hebt, kun je jouw website ook (laten) bouwen in de stijl van je huisstijl. Dan matched alles met elkaar en heb je eenduidigheid in al je uitingen.

Wij bieden een aantal huisstijlpakketten aan om te starten met je onderneming, zodat je een logo hebt, een visitekaartje en eventueel briefpapier. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid de pakketten uit te breiden met bijvoorbeeld enveloppen of een offertemap, die je naar je klanten kunt verzenden.

De samenstelling van de pakketten kunnen aangepast worden geheel naar jouw wensen. Om een indicatie te geven hebben we hieronder een viertal pakketten alvast voor je samengesteld, die een basis vormen in het huisstijldrukwerk.

Daarnaast kunnen wij ook jouw domeinnaam registreren, je website hosten, bouwen en onderhouden.

Pakket 1

huisstijl en relatiegeschenken

Huisstijlpakket 1, bevat naast het logo-ontwerp 1000 vel briefpapier en 500 visitekaartjes. Full colour bedrukt.

Pakket 2

huisstijl en relatiegeschenken

Huisstijlpakket 2, bevat naast de inhoud van pakket 1 ook 500 enveloppen, met of zonder venster. Full colour bedrukt.

Pakket 3

huisstijl en relatiegeschenken

Huisstijlpakket 3, bevat naast de inhoud van pakket 2 ook 25 offertemappen, standaard enkelzijdig full colour bedrukt.

Pakket 4

huisstijl en relatiegeschenken

Huisstijlpakket 4, bevat naast de inhoud van pakket 3 ook 25 blokken, 25 vel A4, zonder schutvel, enkelzijdig full colour bedrukt.

Uiteraard zijn andere combinatie’s ook mogelijk. Tijdens ons gesprek zal blijken wat de wensen zijn. Wij maken vrijblijvend een aangepaste offerte.