Scoren met een onvergetelijk relatiegeschenk

Elke netwerker weet; relaties moet je blijven onderhouden. Een mooi relatiegeschenk kan daarbij helpen. Iets weggeven is niet alleen attent, het is ook een mooie manier om jouw naamsbekendheid te vergroten onder potentiële klanten.

Blijf in het geheugen met een mooie giveaway

Leuk om te krijgen, nóg leuker om te geven. Een relatiegeschenk is meer dan alleen een leuke weggever. Het is een ideale manier om iets leuks te doen voor bestaande klanten, om indruk te maken op potentiële klanten of om belangrijke relaties op een passende manier te bedanken. Daarmee vormen relatiegeschenken met logo een belangrijk onderdeel van jouw marketingmix. Tenminste, wanneer je het goed aanpakt. Op zoek naar een effectieve weggever die lekker in het geheugen blijft hangen? Vraag naar de mogelijkheden.

Relatiegeschenken; veel en veelzijdig!

Bij het kiezen van een geschikt relatiegeschenk, is het slim om te kiezen voor iets wat de ontvanger écht gaat gebruiken. Zo doen bedrukte pennen, memoblokken, notitieblokken, schrijfblokken of notitieboekjes het altijd goed op kantoor. Of een kalender op de bureau’s van je klanten, waarbij ze 365 dagen per jaar jouw bedrijfsgegevens bij de hand hebben. Altijd handig!

Wat te denken van bijvoorbeeld papaplu’s of een kekke ponchobal, handig voor die plotselinge Nederlandse buitjes. Verder kun je kiezen uit bedrukte relatiegeschenken zoals USB sticks, keycords, sleutelhangers, cadeau-enveloppen en zelfs bedrukte handdoeken en badjassen.

Relatiegeschenken laten drukken?

Wil je ook relatiegeschenk laten bedrukken met jouw bedrijfsuiting, zoals bijvoorbeeld je logo, of wil je een persoonlijk tintje geven aan een giveaway? Vraag ons naar de mogelijkheden. Alle relatiegeschenken zijn verkrijgbaar vanaf 1 exemplaar.

Bedrukte mokken

De dag kan pas echt beginnen als er een dampende mok koffie of thee voor je neus staat. Nu kun je bij ons bedrukte mokken bestellen, om je dag in stijl te beginnen. Bestel bedrukte mokken met het logo van je bedrijf voor je collega’s, gebruik ze in je horecagelegenheid of zet bijvoorbeeld een mok met foto in als relatiegeschenk. Per stuk te bestellen, dus niet direct grote hoeveelheden!

Katoenen tassen

Katoenen tassen zijn hip, fris en dragen fijn. Je ziet ze overal op straat terug met een pakkende tekst of afbeelding. Katoenen tassen bedrukken is altijd een goed idee. Ook de tasjes zijn per stuk te bestellen. Meer stuks is altijd goedkoper uiteraard!

Flesopener met logo!

Feestje te vieren? Geef je logo of boodschap weg op een flesopener voor de vrijdagmiddagborrel van jouw klanten.

Binnenkort ook via onze online shop te verkrijgen!

Hou onze website in de gaten.

Vraag naar de mogelijkheden