Horecadrukwerk

In de horeca draait het niet alleen om de lekkerste gerechten en drankjes, maar om de totaalbeleving. Hoe je ervoor zorgt dat jouw gasten jouw specialiteiten bestellen? Met een menukaart die de uitstraling heeft die jij wilt! En wat dacht je van je eigen servetten, bestekzakjes, bierviltjes en wijnetiketten om het plaatje compleet te maken?

Drukwerk voor horeca: alles voor een beleving!

Als horecaondernemer weet jij natuurlijk welke ingrediënten een toptent moet hebben. Daarvoor kook je dan ook dagelijks de sterren van de hemel en serveer je de lekkerste drankjes. Maar daarmee alleen ben je er natuurlijk niet.  Horeca drukwerk helpt je daarbij.

Zet jouw zaak op de kaart… op de menukaart

Eten en drinken begint met kijken. De menukaart is dan ook een must om jouw klanten te laten kiezen uit jouw beste gerechten. Om vervolgens te bestellen!

Jouw idee of ontwerp op al het horeca drukwerk

Heb je een restaurant, eetcafé, foodtruck of een hotel, spa of ander bedrijf waar het nodige geserveerd wordt? Met gepersonaliseerd horeca drukwerk doe je dat in stijl. Waarom zou je genoegen nemen met standaard servetten, placemats, bestekzakjes, bierviltjes of andere horeca benodigdheden, wanneer je deze kunt laten bedrukken met jouw bedrijfsnaam, logo of eigen ontwerp. Onderscheid je van de massa en ga voor uniek horeca drukwerk, waarmee jij jouw gasten laat ziet dat je oog voor detail hebt. Zelfs jullie eigen huiswijn geef je extra cachet met een zelf ontworpen wijnetiket.

Servies

Niet alleen de placemats, menukaarten, servetten, bestekzakjes of bierviltjes bedrukt met jouw eigen idee of ontwerp kunnen wij leveren, maar wat dacht je van het servies. Geen witte standaard kopjes, maar kopjes met jouw logo of ontwerp. Ook dat is mogelijk.

Horeca drukwerk

Placemats: Nooit meer kringen in je tafelblad!

Laat papieren placemats drukken. Met foto of logo bestel je in twee formaten: A3 (420×297 mm) en A4 (297×210 mm). Standaard bedrukt op 90 grams HVO papier, dus na gebruik kan het weg. Wel zo hygiënisch toch?

Menukaarten!

Zoek je gevouwen of ongevouwen menukaarten? Een menukaart A6, of een menukaart A3-formaat? Voor elke wens hebben wij een formaat. Kruisslag wikkel, zigzag of luikvouw? Geen probleem, wij houden hier met het ontwerp natuurlijk rekening mee. Ook gelamineerd te leveren!

Vraag naar de mogelijkheden