De magie van papier

Voor mij geldt: “Papier is mijn core business, het is mijn passie.” Gelukkig merkt ik dat papier terugkomt. “Je kan naar een krant, folder of visitekaartje teruggrijpen, want het is tastbaar. ‘Wacht, ik pak het er even bij’, zeg je makkelijk als het om een boek of brochure gaat. Met een online artikel of bericht op social media is dat lastiger en lang niet zo leuk.”

‘Om jouw bedrijfsfilosofie te vertalen naar een logo, huisstijl of website; dat is mijn uitdaging’

Bovendien is het maakproces van een papieren uiting groter en interessanter. Het start met uitwerken op beeldscherm wat er in mijn hoofd zit. Bij online publiceren, blijft het daar bij, maar voor print begint er dan nog een heel proces: drukklaar maken, drukken, snijden, binden en verspreiden.

Vanaf dan begint de magie: mensen krijgen het in handen en jouw drukwerk gaat z’n effect hebben. Dat is een groter effect dan online uitingen.

Meer weten?

Wil je meer weten over de werkwijze van YourPress media bv? Wij geven advies op het gebruik van papier en kleur. Kijk maar eens op onze pagina over vormgeving en drukwerk.

Papier en magazines