Belettering

Belettering voor op je auto, buitenreclamebord of winkelruit? Wij verzorgen de opmaak, en snijden op een moderne snij plotter op elk gewenst formaat met een breedte van maximaal 55 cm en onbeperkte lengte uw logo of striping in de door u gewenste kleur. Omdat wij nog geen ruimte hebben voor grotere formaten beschikken wij over uitstekende leveranciers voor uitermate goed en snel gesneden materialen, inclusief of exclusief bedrukking.

Snijden

Onze belettering snijden we uit een zeer hoge kwaliteit film die beschikbaar is in verschillende kleuren. Een duurzaam en lang houdbaar materiaal dat geschikt is voor alle gladde ondergronden binnen- en buitenshuis. Een materiaal waar je mee kunt doen wat je wilt: je kunt praktisch elke vorm uit laten snijden die je maar kunt bedenken. Dat is belettering van hoge kwaliteit in precies de kleur en elke vorm en formaat die je wilt!

  • Geschikt voor lange termijn toepassingen
  • Voor vlakke en licht glooiende toepassingen
  • Uitgesneden (niet geprint), afgewerkt met applicatiefolie
  • Bepaal de vorm en het formaat

Keuze uit veel kleuren, zowel glanzend als mat, maar ook metallic. Wil je glasfolie, bedrukt en/of gesneden? Ook dat leveren wij tegen marktconforme prijzen. Of flockfolie voor het persen op kleding behoort ook tot de mogelijkheden. Vraag naar de mogelijkheden.

Belettering

Autobelettering

Keuze uit diverse kleuren om uw logo op uw auto te zetten, maar ook raamdecoratie, raamfolie met uw logo uitgesneden, of naamborden. 5 jaar garantie op kleur.

Vraag naar de mogelijkheden